Andreea Farca
Facilitator/Formator

Consilier de Dezvoltare Personală

Motto: Whether you think you can or you think you can't, you are right. 

Despre mine

Am absolvit Facultatea de Litere și Arte din cadrul Universității Lucian Blaga Sibiu, însă plecând de la profesia mea de bază, profesoară de Limba engleză, mi-am dat seama că îmi doresc din ce în ce mai mult să fiu înconjurată de oameni, să lucrez îndeaproape cu ei, să îi însoțesc pe drumul minunat al dezvoltării personale și autocunoașterii și să contribui la misiunea celor care își doresc să devină cea mai bună versiune a lor.

Astfel că am urmat cursul de Formator dar și cel de Consilier de Dezvoltare Personală pentru a putea ajunge mai aproape de cei care caută schimbarea și progresul.

Cred cu tărie în transformare și dezvoltare continuă, astfel că îmi găsesc bucuria văzând rezultatele celor cu care lucrez, fie că e vorba de echipe, ședințe de consiliere 1 la 1, elevi, cursanți sau participanți la diverse activități de formare și ateliere.

Cu ce pot să ajut?

- Dezvoltarea abilităților de comunicare, colaborare, cooperare

- Tehnici și strategii de time management și organizare eficientă

- Descoperirea misiunii personale și menținerea motivației

- Activități de autocunoaștere și descoperirea resurselor interioare

Consider că modalitatea ideală de a face lucrurile este îmbinarea utilului cu plăcutul, iar acest lucru se reflectă și în modul de organizare al activităților unde jocurile și provocările distractive vin să întărească informațiile descoperite.