Manager as Coach

Ești în căutare de soluții care să ducă rezultatele echipei tale la nivelul următor?

Care ar fi cea mai buna modalitate prin care să ridici competenta, increderea in sine si energia oamenilor tai, prin care să-și dezvolte sistematic nivelul de autonomie și abilitățile de luare a deciziilor?


Aceasta exista si este validata zilnic in milioane de echipe din lume: te invităm sa o descoperi in profunzime, sa ii afli secretele si sa ii stapanesti metoda, la Manager as Coach™ - abilități de coaching pentru manageri și conversații cu impact.


Manager as Coach™ (MAC) este o metodologie dezvoltata de N.E.W.S. Coaching and Training Global, o organizatie cu sedii in Elvetia, UK si USA, recunoscuta global pentru expertiza de top in Leadership si solutiile inovative dezvoltate.                                                                                                     Creatorul metodologiei este Aviad Goz, Chief Visionary Officer si Global Master Trainer.


Ce se va întâmpla exact, la Manager as Coach™ (MAC)?

Descoperă busola N.E.W.S. Navigation™ (instrument certificat și premiat la nivel internațional) cu rolul său dublu:  de diagnoză, pentru a stabili situatia, cât și de operare in organizatie, pentru depasirea provocarilor si atingerea obiectivelor Pe structura Busolei™, Aviad a dezvoltat 4 tipuri de conversatii de coaching pragmatice, utile managerilor in activitatea zilnica, pornind de la 4 tipuri esentiale de provocari.


În cadrul celor 4 sesiuni de invatare si antrenare, vei exersa în mod direct tehnicile/conversațiile de coaching eficace, si vei exersa atât în rolul de coach dar și în rolul de coachee (beneficiar al procesului).


Cele 4 tipuri de conversațiii de coaching acoperă 12 dintre cele mai des întâlnite provocări in lucrul cu echipa, intre care: lipsa clarității în ceea ce privește obiectivele, integrarea unui membru nou în echipă, scăderea motivației și implicării, atitudinea generală negativă, lipsa asumării responsabilității, planificarea și execuția deficitară, etc.


Cele mai mari beneficii ale acestui curs sunt dezvoltarea unei puternice mentalități de coaching ca manager, familiarizarea practica cu instrumentele si tehnicile MAC: conversații de coaching cu impact, pe care le puteți aplica încă de a doua zi, obtinand efecte surprinzatoare, cu membrii echipei voastre.


Veti studia cu unul dintre cei 5 Master Traineri acreditati la nivel global in metodologia MAC, Adrian Barbu, secondat de Andreea Farca (Facilitator certificat international). Diploma de absolvire este oferita direct de catre N.E.W.S.™ Coaching & Traning International.


Pentru detalii legate de Calendarul trainingului și locurile disponibile, vă așteptăm la nr. de telefon: 0743 099 313 (Andreea –Trainer & Coach)


 https://www.newsnavigation.eu/mac-newsnavigation-romania